Tillbaka igen

Nu är det snart två år sedan vi var aktiva här och det är dags för att börja återuppliva hemsidan. Pandemin la sig som en blöt filt över allting, så det var dåligt med inspirationen. Vi var hemma i Göteborg längre perioder än vanligt och när vi var hemma i båten i Santa Cruz, blev det inte mycket utflykter och liknande på grund av restriktionerna.

 

Marina Santa Cruz de Tenerife

Marina Santa Cruz de Tenerife

Men nu har det mesta återgått till det normala. Pusan ligger kvar i marinan på Teneriffa, det är fullt med båtar som förbereder överseglingar, kryssningsfartygen avlöser varandra och julfirandet i stan förbereds.

 

Barnbarnens lek i Jubileumsparken

Barnbarnens lek i Jubileumsparken

Höst i Kiellers park, Ramberget

Höst i Kiellers park, Ramberget

 

Nu är det alltså dags att göra lite inlägg. Det behövs nog en hel del uppdateringar, vi tar det efterhand. Det är också dags att börja tänka på att segla lite. Inga bestämda planer än, först behövs en del pyssel med båten.

Vandring i bergen från Cruz del Carmen till Tegueste

Vandring i bergen från Cruz del Carmen till Tegueste

Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Playa Las Teresitas

Playa Las Teresitas

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>