God Jul & Gott Nytt År

Så firar vi vår fjärde jul på Kanarieöarna, denna gång i Santa Cruz de Tenerife. Julstämningen är lite svår att få till i solen, även om det faktiskt varit lite regnigt och kyligt senaste tiden. Men staden glittrar av julbelysning och marknader och konserter avlöser varandra. Detta tillsammans med sill, köttbullar och glögg skall nog ge oss en mysig juli år också.

Vi önskar detsamma till er alla!

4 comments

 1. God Jul och Gott Nytt År!
  Vädret här bidrar inte heller till julstämning men vi firar ändå! Ha det så bra på er fortsatta seglats!
  Camilla Verngren

 2. God fortsättning!
  Vi hade julmust och julstämning i ett ganska härligt milt men soligt julväder. Det var innan stormen Urd slog till på Annandagen. J o M och jag såg Karl-Bertil och sedan stack J för att senare gå ut med kompisar och dricka kaffe på MacDonalds i Mölndal. Vilket julnöje! men han återkom till mig på juldagen tillsammans med J och svärmor som topsade mig! Så nu får vi se om vi är släkt. Senare stack M till P för de skulle ut och roa sig. Vilket juldagsnöje! JULKRAM till er!

  1. Gott slut (eller är det för tidigt?)
   Låter som ni hade det skönt, intressant att följa släktforskningen, du får hålla oss uppdaterade! Vi hade ”calima” det vill säga saharasand, snarare pulver som ett tätt dis i två dagar och sedan var hela båten gulbrun. Nu är det som vanligt igen, lite kyligt, strax under 20 grader. Och vi har tagit itu med att byta solpaneler. Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>