Julhälsning från La Gomera

 

Marina La Gomera

Marina La Gomera

 

God Jul och Gott Nytt år 

önskar vi alla våra vänner 

till lands och sjöss

God Jul från Pusan

God Jul från Pusan

La Gomera är som vi sagt tidigare en riktigt mysig stad och det gäller även julpynt runt i staden med mycket ljus och faktiskt lite julkänsla. Flera bilder följer…..

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul-i-San-Sebastian-de-La-Gomera

Jul-i-San-Sebastian-de-La-Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

Jul i San Sebastian de La Gomera

6 comments

  1. Hej på. Er. Har. Fått. En surfplatta av familjen
    Ätit. Saftig kalkon jag. Får. Lära. Mig. Hantera Plattan. Ha. Det. Bra. Alla hälsar kram

  2. Kul att höra att allt är ok. Själv gick jag i pension i somras och förstår inte hur man har hunnit med att jobba. Har också blivit bonusmormor till en tjej som snart är 6 månader. Ha det bra och en Gott nytt år.

  3. Nu är julen över. Men Nyår väntar. Vi saknade er på julafton men ni är nog glada att ni är där ni är för nu har kylan slagit till!!! Åtta minusgrader när jag gick till jobbet i morse. Vi spelade ett roligt spel på juldagen: Carcason. Jag förlorade och Jennie vann. Att spela spel passarväl bra när man lever båtliv? Kram Nr 3

  4. Många hälsningar och välgångsönskningar inför ett nytt spännande år ombord på Pusan. Tänker ni tillbringa tid på alla Kanarieöarna? En kollega till mig var en månad på Fuerteventura I November och älskade stället och alla härliga och intressanta människor hon träffade där. Allt väl med oss förutom att papa gick bort I påskas och lämnade ett stort tomrum efter sig. Har haft en skön och lång ledighet (med våra mått mätt:), jul med mamma och Manne med familj I Rixensart, nyår I Manchester.

    1. Tackar för hälsningar och detsamma! Roligt att höra från dig, men naturligtvis tråkigt med din pappas bortgång. Hälsa alla i familjen från oss. Vi har varit på Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa och nu La Gomera. Troligen blir det inte besök på El Hierro och La Palma, det känns som det är dags att börja dra sig söderut (Kap Verde) och sedan över Atlanten. Vi har trivts jättebra på alla öarna, alla har sin egen karaktär och mycket vacker och speciell natur. Hoppas du får ett fortsatt bra år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>